Pyragėliai su jautiena

Labai skanūs pyragėliai su jautienos įdaru

Iš pradžių reikia pasigaminti tešlą

Tešlos gaminimui reikalingi ingredientai:

paimkite aukščiausios rūšies kvietinių miltų, įberkite žiupsnelį druskos pagal skonį, paruoškite sviestą, grietinę (rinkitės didesnio riebumo, bus skaniau), paimkite kiaušinius. Iš pradžių atsijokite miltus. Sviestą sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais ir įdėkite į miltus. Pridėkite druskos. Maišykite sviestą su miltais rankomis. Į gautą masę įdėti grietinę ir kiaušinius. Minkykite tešlą rankomis. Suformuokite rankomis rutulį ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui. Kol tešla yra atšaldoma šaldytuve, paruoškite įdarą.

Kaip pasigaminti įdarą?

Jautienos įdarui reikės: Paimkite jautienos faršą, didelius naminius svogūnus, vandens, galite įdėti natūralių prieskonių, Provanso žolelių, druskos, nedidelį kiekį maltų juodųjų pipirų. Viską sumaišykite.

Ant kiekvieno paruoštos tešlos gabalėlio dėkite įdarą, kraštus kruopščiai užlipdykite, suformuokite pyragėlius. Sudėkite pyragėlius ant kepimui skirtos skardos, sutepkite ir kepkite, kol bus paruošti.